برداشت در حالت Topo

 بوسیله این آیکن می توان نوع نقطه برداشتی را مشخص نمود. با کلیک بر روی این آیکن گزینه های زیر مشخص می شوند.

Topo Point: برای برداشت نقاط در حالت روور می بایست از این گزینه استفاده نمود. با کلیک بر روی آیکن  جهت برداشت نقطه در این حالت، می بایست دقت نقطه مورد نظر از حد مجاز درنظر گرفته شده در تنظیمات کمتر باشد. در غیر این صورت هشداری مبنی بر دقت پایین نقطه داده می شود. اگر تمایل به برداشت با دقت کم دارید می توانید هشدار را نادیده گرفته و برداشت نمایید. بهتر است برداشت زمانی انجام شود که H و V در کمترین مقدار خود (در حد میلیمتر) باشند.

برداشت در حالت Control Point

Control Point: جهت برداشت نقاط دقیق نظیر نقاط بنچ مارک ها در حالت روور، بهتر است از این گزینه استفاده نمود. در این حالت پس از شروع به برداشت، دستگاه چند ثانیه (مثلا 15 ثانیه) صبر می کند تا در بهترین حالت فیکس شود. سپس شروع به برداشت می کند. در این حالت گیرنده هر 2 ثانیه یک نقطه ذخیره می کند. این کار را برای 10 نقطه و در دو دفعه متوالی انجام می دهد. درنتیجه برداشت هر نقطه در این حالت حدود 40 ثانیه به طول می انجامد. پس از اتمام برداشت، بر روی گزینه OK کلیک نمایید. سپس پیغامی نمایش داده می شود. پیغام را OK کرده و گزارش مربوط به نقطه برداشت شده را می توانید مشاهده نمایید.

برداشت در حالت Quick Point

Quick Point: در این حالت اگر دقت نقطه برداشت شده از حد مجاز تعریف شده کمتر باشد، ذخیره داده پس از صدای هشدار به پایان می رسد. در این حالت دیگر پیغامی مبنی بر ذخیره داده نشان داده نمی شود.

برداشت در حالت Tilt Point(IMU)

Tilt Point(IMU) : جهت برداشت نقاط در مکان هایی که امکان تراز گرفتن ژالون وجود ندارد و یا امکان رفتن به محل وجود نداشته و نهایتا با کمی انحراف ژالن می توان نوک ژالون را بر روی نقطه قرار داد و یا در حالتی که دید آسمانی گیرنده ضعیف بوده، می توان از حالت برداشت با زاویه استفاده نمود. دستگاه هایی که مجهز به تیلت IMU هستند تنها با زدن گزینه  و یا از طریق سربرگ Device ، گزینه  Device Setting و فعال نمودن تیلت، تیلت دستگاه فعال شده و آیکن برداشت به شکل   تبدیل می شود.

با چند قدم راه رفتن و یا تکان دادن ژالون به چپ و راست، تیلت راه اندازی گشته و قابل استفاده می باشد. رنگ آیکون برداشت نیز به رنگ سبز تبدیل می شود. تنظیم ارتفاع درست دستگاه در استفاده از تیلت بسیار ضروری است. همچنین استفاده از این تیلت محدودیت زاویه تا 30 درجه را نداشته و قابل استفاده تا60 درجه می باشد. برای محاسبه مختصات با استفاده از تیلت IMU کافیست برداشت را در حالت topo قرار داده و با یک ثانیه قرائت بر روی نقطه، آن را ثبت کنیم.

برداشت PPK یا Stop and go: جهت برداشت PPK میبایست از تنظیمات Rover گزینه Record Raw data فعال شده باشد. پس از آن در حالت های برداشت، گزینه برداشت Stop & Go را فعال کنید. برای برداشت در این حالت ابتدا دستگاه را با توجه به فاصله از ایستگاه مرجع و شرایط محیطی بین 5-15 دقیقه در فضای باز مستقر کرده تا ابهام فاز در این مرحله حل شود. سپس بر روی نقاط مورد نظر رفته و هر نقطه را بین یک الی سه دقیقه برداشت نمایید. از قسمت تنظیمات می توانید زمان برداشت هر نقطه را به صورت اتوماتیک تنظیم نمایید.

توجه داشته باشید که در حین برداشت نباید ارتباط گیرنده با ماهواره ها قطع شود بنابراین از عبور از کنار ساختمان های بسیار بلند و یا پوشش متراکم گیاهی پرهیز شود. همچنین به مانند برداشت استاتیک، داده های خام این برداشت نیز داخل گیرنده ذخیره می شود.

برداشت در حالت اتوماتیک

برداشت اتوماتیک: جهت برداشت اتوماتیک، حالت برداشت را بر روی Auto point قرار داده و از قسمت تنظیمات مشخص نمایید که با توجه به چه فاصله مکانی و یا زمانی مایل به برداشت هستید. سپس در صفحه point Survey آیکن ثبت نقطه را بفشارید. مادامیکه دکمه Stop فعال باشد، گیرنده به صورت اتوماتیک نقاط را ثبت می نماید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
مقایسه