یکی از پرکاربردترین تکنیک های موقعیت یابی، RTK می باشد. برای استفاده از این تکنیک، کاربران می بایست تصحیحات را از یک یا چند ایستگاه مرجع نزدیک دریافت کنند. این تصحیحات اغلب توسط اینترنت یا رادیو دریافت می شود. یکی از محدودیت ها در سیستم های RTK، نیاز به اینترنت و اتصال مداوم به سامانه است که باعث می شود کاربر به منظور حفظ دقت در تعیین موقعیت می بایست اتصال خود با سیستم را حفظ نماید. aRTK یکی از ویژگی های جدید موجود در گیرنده همیسفر است که تا حد زیادی تاثیر ناپایداری ارتباطات زمینی را کاهش می دهد.

نحوه کار

نحوه کار با aRTK بسیار ساده می باشد. گیرنده مجهز به aRTK، همزمان با دریافت تصحیحات RTK از ایستگاه های زمینی، تصحیحات جانبی را از طریق ماهواره نیز دریافت می کند. با استفاده از این قابلیت، گیرنده داخلی یک لایه اطلاعات اضافی در مقایسه با سیستم RTK معمولی ایجاد می کند. پس از راه اندازی اولیه پروسه دریافت تصحیحات (پس از گذشت چند ثانیه)، گیرنده قادر است حتی در حالت عدم دریافت تصحیحات از مراجع زمینی کار کند. به زبان دیگر، گیرنده قادر به ادامه تولید موقعیت RTK در غیاب منابع ارسال تصحیحات زمینی در یک زمان مشخص می باشد.

همانطور که در بالا دیده می شود، داشتن اشتراک فعال اطلس در گیرنده، توانایی بالاتری را به ویژگی aRTK اضافه می کند و راندمان عملکرد را بالا می برد. اشتراک اطلس نه تنها می تواند در بازه های متفاوتی دقت را تامین کند، بلکه می تواند بدون محدودیت زمانی پس از قطع شدن دریافت تصحیحات از منابع زمینی، به تعیین موقعیت ادامه دهد. شکل زیر نشان دهنده اختلاف در عملکرد دستگاه، بسته به وجود یا عدم وجود اشتراک اطلس است.

شکل زیر یک نمونه از عملکرد aRTK با استفاده از داده های جمع آوری شده در پکن- چین و بدون داشتن اشتراک اطلس را نشان می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
مقایسه